تفکرات هاشمی در فتنه 88 بروز پیدا کرد
نوشته شده به وسیله ی رضا در تاریخ 91/10/7::
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، حجتالاسلام محقق بهشتی رئیس دانشکده باقرالعلوم صبح امروز در همایش حماسه 9 دی نمایش قدرت نرم در پرتوی بصیرت، ولایتمداری و روح عاشورایی که در سالن همایشهای صداو سیما برگزار شد، گفت: بیگانگان از راههای مختلفی سعی داشتند با حرکات سیاسی در اسلام تعارض ایجاد کنند که در فتنه 88 برخی از این موارد دیده شد به طوری که در فتنه 88 سه جریان عمده با عنوان کمیسیون سه جانبه نقش اساسی داشتند که به وسیله هاشمی رفسنجانی پشتیبانی میشدند.
وی افزود: آمریکا برنامههایی را برای تک قطبی کردن نظام جهان مدنظر داشت که برای تحقق آن میخواست خاورمیانه را به اشغال خود درآورد و برهمین اساس در سال 1991 تصمیم گرفت کشورهای عراق، افغانستان، کره شمالی، سودان، سوریه، لبنان و فلسطین و ایران را اشغال کنند که این مسئله در سال 1992 فاش شد.
محقق بهشتی ادامه داد: در سال 2003 در زمان حمله آمریکا به عراق تصمیم گرفته شده که به ایران هم حمله کنند ولی این مسئله اتفاق نیفتاد و سال 2008 قصد داشتند این کار را انجام دهند که نتوانستند و حمله به ایران به قول خودشان به سال 2023 موکول شد.
رئیس دانشکده باقرالعلوم اظهار داشت: آمریکا برای تحقق برنامههای خود تصمیماتی را گرفته است که براین اساس تقویت گروهک پژواک در شمال غرب ایجاد اختلاف میان مسئولان جمهوری اسلامی ایران، تهدیدات مکرر در مورد حمله اسرائیل به ایران، استحاله نظام جمهوری اسلامی از طریق جبهه اصلاحات و... در دستور کار آمریکا قرار گرفت که بسیاری از این برنامهها نیز خنثی شد.
وی افزود: آمریکاییها برای اینکه حلقه انحرافی را به یک جریان انحرافی تبدیل کنند در فتنه 88 نقش اساسی ایفا کردند و پس از آن در بیانیه کنگره یازدهم جبهه مشارکت اسلامی مکنونات قلبی خود مشهود کردند.
محقق بهشتی اظهار داشت: حضور در نهادهای ریاست جمهوری و مجلس شورای اسلامی و شوراهای شهر و روستا و پس از آن مجلس خبرگان از برنامههای سران فتنه 88 برای در اختیار گرفتن نظام جمهوری اسلامی بود.
رئیس دانشکده باقرالعلوم گفت: قضیه از زمانی آغاز شد که هاشمی رفسنجانی تصمیم گرفت در انتخابات ریاست جمهوری سال 84 کاندید شود و به همراه فرزندانش «حزب بابا» را تشکیل دادند.
وی عنوان کرد: هاشمی رفسنجانی در آن زمان در اذهان عمومی مردم مرد شماره 2 نظام جمهوری اسلامی محسوب میشد که در بسیاری از تصمیمگیریهای کلان نقش داشت و در همان زمان شایعه شد که مقام معظم رهبری به وی توصیه کردهاند که از کاندیدا شدن صرفنظر کنند ولی او نپذیرفته است.
محقق بهشتی اضافه کرد: در آن زمان به هاشمی رفسنجانی چنین القا شده بود که در جامعه ایران یک قشر خاکستری با حدود 15 میلیون جمعیت حضور دارد که در انتخابات شرکت نمیکنند و هر کاندیدای انتخابات که این قشر را به سمت خود جلب کند پیروز میشود که رفسنجانی دست به یک ریسک زد و به جای آنکه خود را طرفدار مذهبیها وانمود کند، طرفدار این قشر خاکستری شد.
رئیس دانشکده باقرالعلوم با پخش کلیپ انتخاباتی هاشمی رفسنجانی به بررسی نقش وی در فتنه 88 پرداخت و گفت: هاشمی رفسنجانی در کلیپ انتخاباتی خود میگوید مردم هر نوع لباسی را به تن کنند مشکلی ندارد و فقط باید یک لباس استفاده کنند و نتیجه این تفکرات در سال 88 خود را نشان داد.
وی گفت: در آن زمان در انتخابات ریاست جمهوری در مقابل هاشمی کاندیدایی قرار گرفت که در طی چهار سال ریاستش در شهرداری تهران طرفداران مستضعفان بود و این تفکر رأی آورد.
محقق بهشتی اظهار داشت: در آن زمان و پس از انتخاب احمدینژاد به عنوان رئیس جمهور ایران هاشمی هنوز تصور میکرد مرد دوم نظام است و باید در امور کلیدی کشور مؤثر باشد اما احمدینژاد زیربار نمیرفت و یاران هاشمی به دنبال این بود که نقاط ضعفی را از احمدینژاد به دست آوردند.
رئیس دانشکده باقرالعلوم اضافه کرد: در آغاز ریاست جمهوری احمدینژاد هاشمی رفسنجانی در گفتوگو با پادشاه عربستان عنوان کرده بود که دولت احمدینژاد بیشتر از شش ماه دوام نمیآورد و در ماههای اول سال 88 نظر مخالف خود را علیه احمدینژاد اعلام کرد.
وی افزود: هاشمی رفسنجانی در شهریور 87 در زمانی که 9 ماه به انتخابات مانده بود مسئله تقلب در انتخابات را در بین طلبههای شهر مشهد بیان کرد.
محقق بهشتی گفت: در شهریور 87 نیز از خاتمی خواستند که کاندید شود و کمیسیون سه جانبه یعنی حزبهای مشارکت، مجاهدین و کارگزاران برای کاندید شدن خاتمی به توافق رسیدند و تا بهمن سال 87 حضور خاتمی قطعی بود که پس از آن ابوالفضل فاتح، محمدرضا تاجیک و مهدی هاشمی که هر سه تحصیلکرده دانشگاههای انگلیسی هستند تصمیم گرفتند موسوی را جایگزین خاتمی کنند و تا 20 اسفند سال 87 موسوی برای کاندید شدن راضی شد که البته در آن زمان مجاهدین و مشارکت مخالفت کردند ولی تا 15 فروردین 88 این دو حزب نیز با تلاش خاتمی متقاعد شدند که موسوی کاندید شود.
وی افزود: حزب مشارکت موسوی را فردی خودرأی میدانست و عقیده داشت با موسوی در انتخابات پیروز نمیشوند ولی موسوی کاندید ریاست جمهوری شد و پس از آن ستاد قیطریه تشکیل شد که به تهیه سیدیهایی علیه احمدینژاد پرداختند.
رئیس دانشکده باقرالعلوم عنوان کرد: هاشمی رفسنجانی و حزب کارگزاران پشتیبانی مالی ستاد قیطریه را برعهده گرفتند و کمیسیون سه جانبه نیز به آنها کمک کرد.
وی گفت: فتنه 88 نتیجه تعاملات افراد در داخل و خارج از کشور بود به طوری که در داخل برنامهریزی میشد و پس از ارسال به خارج و تصمیمگیریها و مشورتها برای اجرا به داخل ابلاغ میشد.
کلمات کلیدی : خاتمی، موسوی، هاشمی، رفسنجانی، مهدی، فتنه، کروبی، 88، محمد، حزب، مجاهدین، رضا، تاجیک، کارگذاران، ابوالفظل، فاتح، مشارکت، رای