بیانیه 36 نفره، پروژه \تحمیل جریان فتنه به نظام با تهدید خارجی\
نوشته شده به وسیله ی رضا در تاریخ 90/8/16::
بیانیه منتشر شده که به امضای 36 نفر از زندانیان جریان فتنه در سایتهای این جریان منتشر شده است، پروژه "تلفیق فشارها" با هدف ایجاد فضا برای جریان فتنه و تحمیل این جریان به نظام را لو داد.
به گزارش رجانیوز، در حالی که برخی تحلیلگران سیاسی در هفتههای اخیر با یادآوری همزمانی عملیات روانی غرب علیه کشورمان در سه موضوع هستهای (گزارش در آستانه انتشار آمانو)، تروریسم (ادعای طراحی ایران برای ترور سفیر عربستان) و حقوق بشر (گزارش احمد شهید) هدف از این اقدامها را در قالب پروژه "تلفیق فشارها" بهمنظور احیا و تقویت جریان داخلی فتنه عنوان کرده بودند، بیانیه منتشر شده که به تعدادی از زندانیان جریان فتنه منسوب است، این طراحی را تأیید میکند.
ت
در این بیانیه که ادعا شده از داخل زندان نوشته شده و اسامی 36 تن از زندانیان فتنه نیز در ذیل آن آمده است، ابتدا بخشی از ادعاهای جریان فتنه در مورد انتخابات سال 88 تکرار شده اما نویسنده یا نویسندگان این بیانیه، انگیزه اصلی از نوشتن این بیانیه را در سه پاراگراف آخر لو دادهاند.
در این بخش آمده است:
«متاسفانه در عرصه خارجی هم در سطح منطقه ای و هم در سطح بین المللی، کشور ما هر روز با مضیقه و تهدیدهای جدید و بیشتری مواجه می شود که موارد اخیر آن بسیار خطیر و در حد بی سابقه ای نگران کننده است. مسئولان فعلی کشور که باید پاسخگوی شرایط و وضعیت امروز و پیامدهای فردای آن باشند، توجه کنند که تنها راه رفع تهدیدهای خارجی، اعتماد و تکیه بر مردم و برگزاری انتخاباتی آزاد و پرشور و با حضور واقعی و نه ادعایی همه اقشار و سلایق و گرایش های موجود جامعه است.
برگزاری انتخابات نمایشی و انحصارطلبانه و مهندسی شده و محروم ساختن بخش عظیم مردم از رقم زدن سرنوشت خود، حاصلی جز ویران کردن پایه های مردم سالاری و مشروعیت و اقتدار نظام سیاسی و هموار کردن راه به روی تهدید کنندگان خارجی و آسیب پذیر ساختن کشور در بر ندارد. انتخابات نمایشی، حتی اگر همچون نمایش انتخاباتی صدام ادعای حضور 99 درصدی مردم را نیز به یدک بکشد، هرگز رافع و بازدارنده تهدیدات خارجی نخواهد بود و نمی تواند بدیلی برای انتخابات آزاد باشد.
ما امضا کنندگان این نامه تاکید می کنیم که نگران سرنوشت آینده کشور به ویژه ملت مظلومی هستیم که اهداف و دستاوردهای انقلاب عظیم 57 را از دست رفته و کشورش را در معرض تهدیدهای بی سابقه می بیند. ما ضمن هشدار در مورد عواقب روند جاری، با توکل و استمداد از خداوند متعال امیدواریم این آخرین فرصت بازگشت و اصلاح، مغتنم شمرده شود.»
نویسندگان این بیانیه در حالی که حتی مقامهای غربی نیز نه تنها از گزینه تهدید نظامی بهعنوان یک روش مواجهه با ایران یاد نمیکنند، بلکه آن را رد میکنند، ادعای خطیر و بیسابقه بودن تهدیدها را مطرح کرده، نمونه صدام و عراق را یادآور شده و به نوعی وانمود میکنند که گویا قرار است ظرف روزهای آینده به ایران حمله شود، اما در عین حال، بیانیهنویسان ناشی در همین بخش، انگیزه خود را از این بحراننمایی بیسابقه! فاش کرده و میگویند تنها راه برای جلوگیری از این تهدیدها، برگزاری انتخابات با پیششرطهای خاتمی یعنی آزادی همه مجرمان فتنه و رد صلاحیت نکردن فتنهگران است!
این در حالی است که فتنهگران در بخش دیگری از این بیانیه ناامیدی خود را از باج دادن نظام پنهان نکرده و مینویسند: «متاسفانه تاکنون هیچ علامتی دال بر اینکه حاکمیت قصد پذیرش موارد یاد شده و برگزاری انتخاباتی قابل قبول را دارد، مشاهده نمی شود.»
انتشار این بیانیه کمتر از دو هفته پس از آنکه وزیر امور خارجه امریکا در مصاحبه با بیبیسی صراحتاً اذعان کرد که دولت این کشور حامی و هدایت کننده اصلی فتنه 88 بوده اما معترضان در داخل ایران تأکید داشتند که نباید این مسأله علنی شود، چون اعتبار جنبش به خطر میافتد، نشاندهنده هماهنگی برای دور جدید فضاسازیها بهمنظور امتیازگیری از نظام در آستانه انتخابات مجلس است.
این پروژه در حالی علیه کشورمان کلید خورده است که امریکاییها به شدت در تحولات بیداری اسلامی در منطقه احساس باخت میکنند و با مشخص شدن نتایج انتخاباتهای صتفی در مصر و انتخابات پارلمانی در تونس نیز به این نتیجه رسیدهاند که نه تنها در پیشبینی تحولات غافلگیر شده و جا ماندهاند، بلکه در مدیریت این تحولات نیز ناکام بودهاند، و با نمایش موقعیت برتر و محوری ایران، قصد مشغول سازی داخلی و درگیر کردن جمهوری اسلامی با مسائل انحرافی را دارند.
در این زمینه، احیای ظرفیت جریان فتنه بهعنوان یکی از دستور کارهای جدی امریکا قرار گرفته و آنها با درس نگرفتن از باج ندادن نظام به فتنهگران در اوج ناآرامیهای سال 88 و ناامید شدن از آن روش بهدنبال خروش مردمی در 9 دی و 22 بهمن 88، امیدوار هستند که این بار با ایجاد بحران خارجی و تسری آن به داخل، جریان فتنه را بهعنوان منجی کشور به نظام تحمیل کنند.
گفتنی است در ذیل این بیانیه اسامی افراد زیر منتشر شده است که بهدلیل ایراد اتهامهای جدی به نظام و تکرار ادعای دروغ و بیپایه "تقلب" مدعی العموم باید مجدداً علیه نویسندگان این بیانیه اعلام جرم کند:
«1-بهمن احمدی امویی، 2- حسن اسدی زید آبادی، 3-جواد امام، 4-مسعود باستانی، 5-عماد بهاور، 6- سید علیرضا بهشتی شیرازی، 7-سید مصطفی تاج زاده، 8-علی جمالی، 9-امیر خرم، 10-بابک داشاب، 11-محمد داوری، 12-مجید دری، 13-امیر خسرو دلیرثانی، 14-علیرضا رجایی، 15-عبدالله رمضان زاده، 16-عیسی سحرخیز، 17-داود سلیمانی، 18- محمد سیف زاده، 19- قاسم شعله سعدی، 20- اسماعیل صحابه، 21- کیوان صمیمی، 22- فریدون صیدی راد، 23- فیض الله عرب سرخی، 24- محمد فرید طاهری قزوینی، 25- مهدی فروزنده پور، 26- سیامک قادری، 27- ابوالفضل قدیانی، 28- محسن محققی، 29- مهدی محمودیان، 30- محمدجواد مظفر، 31- محمدرضا معتمدنیا، 32- علی ملیحی، 33- عبدالله مومنی، 34- محسن میردامادی، 35- بهزاد نبوی، 36- ضیا نبوی»
گفتوگوی مرتبط:
کلمات کلیدی : خاتمی، هاشمی، رفسنجانی، انقلاب، بیانیه، فتنه، 88، عملیات، روانی، پروژه، جریان، انتخابات، تهدید، 36، خارجی، تلفیق، فشار، کشورامضاء، زندانیا