سفارش تبلیغ
صبا ویژن

اهداف پشت پرده لاریجانی ازاستیضاح بهبهانی

به گزارش پایگاه خبری نه دی دکتر علی لاریجانی، نماینده مردم قم و رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه استیضاح وزیر راه و ترابری  گفت:" دولت حق ندارد بگوید استیضاح منتفی است این مجلس است که باید بگوید و اینکه ما استیضاح را قبول نداریم از این حرفها در نظام جمهوری اسلامی نداریم"، به گزارش نه دی به نقل از بی باک در همین رابطه حجت الاسلام و المسلمین روانبخش گفت: بله به اعتقاد ایشان دولت حق هیچ اعتراضی ندارد و از دیگاه این آقایان  اظهار نظر و  انتقاد، خیابانی یک طرفه و در خدمت جناب اقای لاریجانی و دوستانشان می باشد. امّا از ایشان می پرسیم آیا مردم هم حق اعتراض ندارند؟ آیا مردم این حق را دارند تا بگویند ما علی لاریجانی و برنامه ریزیهای مغرضانه سیاسی اش را قبول نداریم. آیا مردم اجازه دارند به کسی که روی کار آورده اند بگویند ما طرح علی لاریجانی برای استیضاح وزیر راه را که کاملا سیاسی و به منظور انتقام از دولت صورت گرفت را به مصلحت  خود، نظام و پیشرفت کشورمان نمی دانیم و آنرا تایید نخواهیم کرد. به هر حال بزودی و در اسفندماه سال آینده اگر آقای لاریجانی قصد کاندیدا شدن در قم را داشته باشد مردم پاسخی محکم به او خواهند داد چون ایشان در بین مردم قم دیگر جایگاهی ندارد زیرا که وی در ایام فتنه و در شرایط حساس فعلی کشور عملکرد بسیار مشکوکی از خود به نمایش نگذاشت که جای هیچ گونه اغماض و چشم پوشی نمی باشد.  ایشان همچنین ابراز داشتند: متاسفانه آقای دکتر لاریجانی در قول و وعده شان به مردم که تعهد داده بودند تا کمک کار دولت  باشند تا کشور با سرعت بیشتر به پیشرفتهای مورد انتظار مردم و مقام معظم رهبری دست یابد، عمل نکردند و مجلس را در این چند سال به سمت تقابل با دولت پیش بردند.  دبیر سیاسی هفته نامه پرتو افزود: این رفتارهای دور از انتظار وی، مسائلی نیست که از دید مردم و نخبگان با بصیرت کشور پنهان بماند و قطعا بزودی پاسخی در خور خواهد داشت.  روانبخش گفت: به عقیده من، آقای لاریجانی و دوستان پشت پرده شان که برای ملت ناشناخته نیستند وقتی که در قضیه بانک مرکزی بجایی نرسیدند و در نهایت بانک مرکزی از دست دولت خارج نشد؛ ماجرای استیضاح وزیر راه را بعنوان یک پاتک به اجرا در آوردند  و این کارها کاملا سیاسی کاری است و مردم هم به خوبی عمق ماجرا را دریافته اند. 
 
حجت السلام روانبخش گفت: واقعا در شرایطی که مردم مسلمان منطقه برای ریشه کنی ظلم و حاکمان اسلام ستیز  خود قیام کردند و در داخل ما نیاز به آرامش داریم تا بتوانیم به خوبی ملتهای منطقه را برای رسیدن به اهدافشان مساعدت نماییم آیا این کار درستی است که دست به چنین بازیهای سیاسی بزنیم و توجهات ملت را از مسائل بزرگ مصر و جهان اسلام به یک مسائله جزئی داخلی بکشیم؟!
 
 دبیر سیاسی هفته نامه پرتو گفت: آقای لاریجانی با آن دیداری که در سال گذشته با دیکتاتور مصر انجام دادند ، اعتبار جمهوری اسلامی ایران را در اذهان ملت مصر و جهان اسلام تا حدی پایین آوردند و الان هم که مردم مصر برای رهایی از حکومت نامشروع مبارک قیام کرده اند ایشان به جای اینکه برنامه ریزی کند تا مردم ایران به حمایت از ملت غیور مصر  برخیزند و دست به راهپیمایی و از این قبیل امور بزنند امّا با کمال تعجب شاهدیم که ایشان و دوستانشان توجهات را به یک مساله جزئی داخلی سوق می دهند که به اعتقاد بنده نشانه ناشی گری ایشان در عرصه سیاسی است و متاسفانه این نمونه کارها برای اولین بار نیست که توسط وی صورت می گیرد. 
اقای لاریجانی چه راهی را پیش گرفته اند و برای منافع چه کسی قدم بر می دارند امّا ایشان سال گذشته درست در سالگرد جنگ غزه و در شرایطی که همه آزادیخواهان جهان در حمایت از مردم غزه قیام کرده بودند، ایشان می رود با حسنی مبارک، هم پیمان رژیم اشغالگر قدس دیدار و گفتگو می کند و بعد از  آن با نادیده گرفتن شعور سیاسی ملت بجای عذر خواهی از مردم کارش را بزرگ جلوه می دهد و در مصاحبه ای می گوید: " اسرائیل با این دیدار مخالف بود و سعی می کرد ما به مصر نزدیک نشویم ولی نتوانست مانع شود!"

 ایشان اظهار داشت: مواردی را که برخی از نمایندگان بعنوان اشکالات وزارت راه مطرح کردند خیلی  سطحی و بعضا عوام فریبانه بود و باعث تعجب مردم واقع شد. مثلا تاخیر در پرواز هواپیمای سعودی را مطرح کردند. سئوال من اینست آیا این را وزیر باید جواب دهد؟ مگر دست وزیر راه است وقتی که دولت موظف است حج را تحریم نکند و  سفرهای حجاج همچون گذشته ادامه داشته باشد و شرکت سعودی در طول زمان سفر حجاج ایرانی انواع و اقسام کارشکنی ها را انجام می دهد تا شیعیان را تحقیر کند این چه ربطی به وزیر راه دارد؟! دوستان اگر دلشان به زائران بیت الله الحرام می سوزد، چند سال اعزام به حج را به حالت تعلیق در آورند تا سعودیها به خود بیایند و اشکالاتش را اصلاح کند.

 وی همچنین تصریح کرد: اینکه هواپیماهای ناوگان ما فرسوده هستند آیا این مسائله همین سه ساله دوران  وزارت آقای بهبهانی اتفاق افتاده است و دولتهای پیش این زمینه بی گناهند؟! در حالیکه بیشترین ورود هواپیماهای جدید در ناوگان هوایی در دولت جناب اقای احمدی نژاد صورت گرفته است شما ببینید چه تعداد پرواز در شبانه روز دارد انجام می شود آنهم در شرایط تحریم که حتی تهیه کردن قطعات هواپیما با خون دل انجام می گردد حال آقایان با چشم بستن به حقایق ، وزیر راه و ترابری را احضار می کنند و می گویند هواپیماهایت فرسوده است لذا باید استیضاح شوی! واقعا که چشم بسته غیب گفتند!
 روانبخش گفت: آقای لاریجانی اگر واقعا دلش برای مردم و ناوگان هوایی می سوزد خب چرا اقدامی نمی کند  او که با برخی روابط بسیار مطلوبی دارد. به جای رایزنی با نمایندگان برای اجرای سیاسی بازیهای خود، به همت نمایندگان بودجه ای را تصویب کنند و به دولت کمک دهند تا ناوگان فرسوده به میراث گذاشته شده از دولتهای قبلی را از این وضعیت در بیاورند پس بدانید کار برای مردم و رضای خدا نبوده بلکه صرفا یک تسویه حسابی انجام گرفت که مردم هم بزودی جواب این گونه تسویه حسابها را خواهند داد.
عضو هیئت علمی موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی(ره) مطرح کرد: با اقدامات صورت گرفته سیاسی اخیر آیا آقای لاریجانی قول می دهند که وزیر بعدی بیاید و همه ناوگان هواپیمایی را اصلاح کند و  دیگر شاهد سقوط هیچ هواپیمایی نباشیم؟ آیا اگر هواپیمایی بعدها سقوط کرد آقای لاریجانی مسئولیتش را بعهده می گیرند و اجازه می دهند تا مردم یعقه نمایندگانی را بگیرند که اصلاح ناوگان هوایی را در استیضاح وزیر راه یافته اند؟! باز هم تکرار می کنم این حرفها کاملا سیاسی است و مردم هم به خوبی به سیاسی بازی آنان پی بردند.
 ایشان در پایان افزود:  به عقیده من جناب آقای لاریجانی برای اینکه زودتر به اهدافشان برسند و رضایت دوستان پشت پرده شان را جلب کنند بجای وزراء، شخص رئیس جمهور را استیضاح کنند و کنار بگذارند تا خیالشان راحتر شود و لایق سوت و کف هم پیمانان شوند. با استیضاح یک وزیر که یک دولت فلج نمی شود و جز رسوایی هر چه بیشتر چیزی برای آقایان حاصل نخواهد شد و به نظر من آقایان لاریجانی ، توکلی و امثال این دو توجه ندارند که مردم مسائل سیاسی را به خوبی درک می کنند و به موقع و در انتخاباتها واکنش نشان خواهند داد و انشاء الله در انتخابات اسفند ماه سال آینده، مردم کم لطفی های امثال این آقایان را پاسخ خواهند داد.
 وی گفت: اگر آقای لاریجانی در انتخابات آینده مجلس یا ریاست جمهوری قصد کاندیدا شدن نمودند آنگاه خواهیم دید که مردم چه پاسخ معناداری به ایشان خواهند داد و ملت در پای صندوقهای رای نشان خواهند داد که چقدر به لاریجانی فعلی و ماهیتش اطمینان دارند و نتیجه استیضاح های سیاسی و مانع تراشی برای سرعت کار دولت در عمران و آبادانی کشور چه خواهد بود.
 
وی عنوان کرد: من نمی دانم اقای لاریجانی چه راهی را پیش گرفته اند و برای منافع چه کسی قدم بر می دارند امّا ایشان سال گذشته درست در سالگرد جنگ غزه و در شرایطی که همه آزادیخواهان جهان در حمایت از مردم غزه قیام کرده بودند، ایشان می رود با حسنی مبارک، هم پیمان رژیم اشغالگر قدس دیدار و گفتگو می کند و بعد از  آن با نادیده گرفتن شعور سیاسی ملت بجای عذر خواهی از مردم کارش را بزرگ جلوه می دهد و در مصاحبه ای می گوید: " اسرائیل با این دیدار مخالف بود و سعی می کرد ما به مصر نزدیک نشویم ولی نتوانست مانع شود!"

حجت السلام روانبخش در پاسخ به اینکه چقدر اشکالات مطرح شده توسط موافقان استیضاح وزیر راه و ترابری را صحیح و کارشناسی می دانید، گفت: به عقیده من استیضاح آقای بهبانی کاملا سیاسی بود زیرا در تمام عمر دولتهای گذشته کدام وزیر راهی اینقدر راه سازی کرده بود؟ مردم از وزارت راه بخاطر عملکردش راضی هستند زیرا در دولت احمدی نژاد انصافا به راه سازی، جاده سازی و ناوگان حمل و نقل اهمیت به سزایی داده شده است و دولت در این زمینه کاملا موفق بوده است و جا داشت آقای لاریجانی و دوستانشان وزیر راه را برای تقدیر و تشکر به مجلس دعوت می کردند نه برای یک استیضاح کاملا سیاسی و شخصی.
عضو هیئت علمی موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی اظهار داشت: کسی نمی گوید استیضاح وزراء حق مجلس نیست امّا وقتی 22 نماینده مجلس استیضاح را امضاء کردند و اکثریت امضاهایشان را پس گرفتند عملا استیضاح قابل اجرا نیست و معاون رئیس جمهور هم در نامه خود به رئیس مجلس به این مسائله تاکید کردند امّا این چه راهی است که اقای لاریجانی بیاید پرونده را باز بگذارد و عده ای را به این سمت جهت دهند تا تعداد را به بالای 10 نفر برساند!

 



کلمات کلیدی : علی لاریجانی، توکلی، مجلس شورای اسلامی، نمایندگان مجلس، مبارک، مصر، استیضاح، وزیر راه، بانک مرکزی، دولتهای قبل، اهداف پشت پرده

آپلود عکس

آپلود عکس

... ...