سفارش تبلیغ
صبا ویژن

عملیات روانی پیشکش! خیلی هنر داری خودتو جمع کن!

طیف میانه رو اصولگرایان به حفظ ظاهر ]![ معتقد است یعنی معتقد است باید ظاهر دموکراتیک را حفظ کرد. من هم قبول دارم که برخی از افراد که شما نام بردید ]علی مطهری، علی لاریجانی و...[ به دنبال منافع خودشان حرکت می کنند یعنی در حرکتشان بیش از آنکه به اصولی معتقد باشند به این توجه دارند که چگونه حرکت کنند تا موقعیت آینده را برای خودشان حفظ کرده یا ارتقا دهند. به خاطر همین نمی توان خیلی به آنان اعتماد کرد.یک عضو مرکزیت حزب مشارکت، ضمن توهین به کسانی که آنها را «اصولگرایان میانه رو» می خواند، مدعی شد: جنبش سبز، ائتلاف اصلاح طلبان و اصولگرایان میانه رواست.
شکوری راد در حالی به این عملیات روانی!! نخ نما رو کرده که حتی اغلب اصلاح طلبان معتدل و وفادار به انقلاب هم از فتنه سبز و ضدانقلابی گری های نهفته در آن ابراز برائت می کنند و حتی کسی با مختصات آقای خاتمی هم طی هفته های اخیر مکرراً از تندروی های کور و سرمایه سوز موسوی ابراز ناخرسندی کرده است.
شکوری راد در گفت وگو با روزنامه اعتماد و پیش از آن که مدعی شود اصولگرایان میانه رو با اصلاح طلبان در جنبش سبز ائتلاف کرده اند، می گوید: «من اساساً اطلاق واژه اصولگرا را برای جناح مقابل اصلاح طلبان درست نمی دانم... تقریباً می توان گفت در میان اصولگرایان کسی که معتقد به برگزاری انتخابات آزاد و بدون نظارت استصوابی باشد وجود ندارد. علت هم این است که اگر نظارت استصوابی نباشد، آنها نمی توانند رأی اکثریت را به دست آورند.»
این اظهارات در حالی است که مدعیان اصلاح طلبی طی 7-6 سال گذشته همه انتخابات را با ناکامی مطلق گذرانده اند هرچند که در انتخابات شورای شهر که پای نظارت استصوابی در میان نبود، مطلق نامزدهای آنها- و حتی نامزدهای گروهک ها- تایید شده بودند. در انتخابات ریاست جمهوری سال 84 و 88 نیز رادیکال ترین و ساختارشکن ترین نامزدهای آنها - از معین گرفته تا موسوی- تایید صلاحیت شدند اما رأی نیاوردند. در انتخابات مجلس هشتم نیز، فهرست یاران خاتمی مطلقاً در تهران - به استثنای یک نفر- ناکام ماند.
عضو مرکزیت مشارکت در ادامه اهانت به طیفی که آنها را اصولگرایان میانه رو توصیف می کرد، گفت: طیف میانه رو اصولگرایان به حفظ ظاهر ]![ معتقد است یعنی معتقد است باید ظاهر دموکراتیک را حفظ کرد. من هم قبول دارم که برخی از افراد که شما نام بردید ]علی مطهری، علی لاریجانی و...[ به دنبال منافع خودشان حرکت می کنند یعنی در حرکتشان بیش از آنکه به اصولی معتقد باشند به این توجه دارند که چگونه حرکت کنند تا موقعیت آینده را برای خودشان حفظ کرده یا ارتقا دهند. به خاطر همین نمی توان خیلی به آنان اعتماد کرد. نباید فکر کنیم آنها مثلاً حقایق را دریافته اند و انسان هایی هستند که تحول پیدا کرده اند]![ نه، پیشینه آنها نشان می دهد که به این مسائل تقید خاصی ندارند، اما در عین حال معتقد به حفظ ظاهر هستند و رفتار و عملکردشان در این راستا است. البته صلاح نیست که من این مطلب را بیشتر باز کنم و کد بیاورم. یا اینکه بگویم چه کسی قابل اعتماد است و چه کسی قابل اعتماد نیست. به دلیل اینکه جنبش سبز یک جنبش بازی است که هر کس می تواند هر فعالیتی که صلاح می داند در چارچوب آن انجام دهد و اگر امروز می بینیم کسانی در برابر افراط گرایی ها ایستاده اند و هر مقدار واکنش نشان می دهند و موضع می گیرند، ما آنها را به همان مقدار سبز می دانیم و اکراه نداریم از اینکه برای آنها به همان اندازه ای که با ما هستند در درون خودمان جایگاه در نظر بگیریم. بنابراین اگرچه ما طیف اصولگرای میانه رو را به عنوان یک فرصت می بینیم اما به این معنا نیست که فکر کنیم لزوماً تا انتها با ما هستند.
این عضو ناشی حزب مشارکت با اذعان به اینکه فتنه سبز بدل دولت وحدت ملی مطرح شده در 8-7 ماه قبل از انتخابات است گفت: حضور موسوی آلترناتیوی شد برای طرح دولت وحدت ملی.
شکوری راد بی آن که به حمایت کامل BBC و VOA و سازمان های سیا و موساد از فتنه سبز طی یک سال اخیر و به ویژه پس از انتخابات اشاره کند یا به مصاحبه دایمی برخی عناصر وابسته به فتنه سبز (نظیر زهرا رهنورد، حسین کروبی و...) با این رسانه های آمریکایی و انگلیسی بپردازد، مدعی شد: بی بی سی و صدای آمریکا شیطنت هایی می کنند که هدایت جنبش سبز را از دست کروبی و موسوی به کسانی منتقل کنند که از اساس این نظام را قبول ندارند. صدای آمریکا این کار را خیلی رو و بی بی سی زیرکانه انجام می دهد.
این ادعا در حالی است که بسیاری از تحلیل ها و اخبار دروغین سایت رسمی حزب مشارکت(نوروز) در 8-7 ماه اخیر عیناً مستند بی بی سی و صدای آمریکا و رادیو فردا و ... قرار گرفته است.


کلمات کلیدی : لاریجانی، مطهری

آپلود عکس

آپلود عکس

... ...