سفارش تبلیغ
صبا ویژن

تسخیر سفارت روباه پیر (قسمت دوم)

یادداشتی از یکی از اعضای کمپین بین المللی همبستگی با ایران
چرا از خواست دانشجویان برای برچیده شدن لانه جاسوسی انگلیس حمایت می‌کنیم؟

دانشجویان ایران معترض به سفارتخانه کشوری بودند که امپراطوری‌اش را با ریختن خون میلیون‌ها تن از مردم هند، اندونزی، نپال، چین، زلاند نو، سودان، مصر، عمان و آزادیخواهان دیگر کشورهای آفریقایی و آسیایی و با شکنجه و قتل استقلال‌طلبان ایرلند بر پا کرد و بانی تشکیل دولت غاصب و نامشروع اسرائیل بود.  دانشجویان ما کشوری را مواخذه می‌کردند که در کنار حکومت ایالات متحده تجاوز نظامی به افغانستان و عراق و کشتار مردم آنها را رهبری کرد و همین اواخر بمب‌های خود را تحت لوای کمک‌های "انسان دوستانه" بر سر مردم لیبی فروریخت و اکنون نیز توطئه تجاوز نظامی به سوریه را تدارک می‌بیند
 

سفارتخانه ای که فتح نشده است!

مگر نبودند بسیاری که معتقد بودند باید الزامات جامعه جهانی را پذیرفت، به مناسبات بین المللی پایبند بود، باید برای قانون جنگل احترام قائل بود، باید نظام ضعیف و قوی حاکم بر جهان را پذیرفت، یک کشور “جهان سوم” خوب بود تا در آینده آنان ما را به لفظ “در حال توسعه” مفتخر سازند، نباید از مرگ سخن گفت، باید از زندگی گفت از گفتگو! باید تنش زدایی کرد و احترام کشورهای پیشرفته را نگه داشت.

 سوال‌های یکی از دانشجویان تسخیر کننده سفارت از شورای امنیت سازمان ملل متحد / این وزارت‌خانه تسخیر می‌خواهد!

درباره شوخی بی‌مزه «نباید به خاک انگلیس تجاوز کرد»/ چند نکته درباره روابط ایران و بریتانیا/ دم روباه پیر از زرنـگی در تله است! / یک قدم آن‌طرف‌تر از تسخیر آبروی روباه پیر ... / غرب و چالش سرایت جنگ سفارتخانه‌ای/ شطرنج ایرانی و قهر انگلیسی / چند نکته پیرامون تحقیر انگلیس توسط دانشجویان/

در نقد منتقدین درون‌گفتمانی تسخیر سفارت انگلیس

یکی از دوستان بسیار منتقد تسخیر سفارت انگلیس، که متاسفانه نقدهایشان را علنی کردند، در ایمیلی درباره بنده نوشت: «برادر شما معلوم هست که موضعت چیست؟ ما نفهمیدیم که شما موافق حضور در سفارت و اقدامات مفتضحانه آن بودی و هستی یا اینکه فقط از گفتن اینکه ورود به سفارت اشتباه بوده و کارهای داخل افتضاح تر از آن بیزار هستید؟ شما بسیاری از جاهایی چنان ذکر می نمایید که به ذهن آدم متبادر می شود که این کار قهرمانانه بوده است و با تحلیل کاملاً واقع بینانه و در جاهای دم از حرف نزدن از بسیاری ناگفته برای مصلحت می‌زنید و در جاهای دیگر به گونه ای می گویید که گویا تنها با ذکر و علنی کردن مخالفت مشکل دارید.»

واقعیت این است که بنده نه در برنامه‌ریزی این حرکت جز مشورتی شرکت داشتم و نه داخل سفارت شدم. نمی‌گویم از روی کلاس یا انفعال. گفتم چون دفاعم نه به خاطر دخیل بودنم است. بنده تعمدا از موضع‌گیری صریح خودداری کرده‌ام و می‌کنم. الان معتقدم که باید از ظرفیت‌های این ماجرا علیه انگلیس تمام قد استفاده کرد و به موضع انفعال نرفت. اینقدر کار هست که بتوان علیه انگلیس انجام داد، الان فرصتی برای صحبت‌های این‌چنینی نیست. نهایت بد انتخاب کردن زمان است که وقت نیروهایمان را به چنین مباحثی بگذاریم الان. نقد یا تعریف‌هایم را در جایش به دوستان می‌گویم لازم هم نیست در وبلاگ منتشرشان کنم. اگر لازم باشد، در وقتش موضعم را صراحت می‌بخشم.

*****

یکی بود یکی نبود! لوله‌ی تانک‌های عراقی دم خونه همسایه سر کوچه بود. ته کوچه چند نفری به زور کلاشی پیدا کرده بودند و در حال تیراندازی به سمت عراقی‌ها. ناگهان یکی دو نفر رسیدند. اینها که موقع پیدا کردن اسلحه غیب‌شان زده بود، حالا آمده‌اند به نصیحت و افاضات راهبردی استراتژیک و خیلی کارشناسی شده: چرا خشابت خالیه؟ چرا با یک تیر، زیر 5 نفر عراقی کشته می‌شود؟ چرا زاویه شلیک 45 درجه نیست؟ تانک رو با کلاش نمی‌زنن که باید آر پی جی باشه! الکی چرا مقاومت می‌کنی؟ بریم مذاکره! چرا بند پوتینت رو اینجوری بستی؟ چرا دستت رو گذاشتی رو خاک، کثیف میشه! و…؛ خلاصه حسابی بحث گرم شد و همه نیروها غیر یکی دو نفر مشغول صحبت درباره ضرورت فلسفی وجود آرپی جی و رنگ خودکاری که باید حکم نوشته بشود و… بحث کردن! اوف ! چه بحث داغی! همه هم سرگرم. اون دو نفر آدم احمق بی بصیرت مزدور و بازیچه و احساساتی و خائن به ولایت فقیه هم بعد از شلیک آخرین گلوله‌شان، شهید شدند… اما بحث‌های خیلی کارشناسی و باکلاس داغ است! اما داغ‌تر هم شد. لوله تانک بود که به جمعشان شلیک کرد و گرمای آتش و خون…

24-04.jpg
 

قحطی بزرگ- بزرگترین نسل کشی قرن بیستم- میلیونها ایرانی قربانی خباثت های انگلیس

یکی از مصائبی که به دلیل حضور نیروهای انگلیسی بر ایرانیان می رود، فاجعه قحطی سالهای ( 1919-1917م) مقارن با (1298-1296 هجری شمسی) است، که در سراسر کشور به وقوع می پیوندد و به تاوان آن بیش از 10 میلیون ایرانی به کام مرگ کشیده می شوند.
... جالب‌تر این که انگلیسی ها حتی مانع واردات مواد غذایی از آمریکا، هند و بین النهرین به ایران می شدند. به علاوه در زمان قحطی، انگلیسی ها از پرداخت پول درآمدهای نفتی ایران استنکاف ورزیدند.

" قحطی بزرگ " عنوان کتاب مستندی است درباره این رخداد تاریخی که موسسه مطالعات و پژوهشهای سیاسی به چاپ رسانده است. یافته های این کتاب به نقل از نویسنده آن بسیار شگفت انگیز است و در داوری تاریخی ما تحول بزرگی ایجاد خواهد کرد.
معرفی کتاب:
قحطی سالهای( 1919-1917 م )که در ایران رخ داد و به مرگ میلیونها ایرانی منجر شد دستمایه کتابی است تحت عنوان قحطی بزرگ که از میان صدها سند موجود در آرشیو وزارت امور خارجه آمریکا توسط یک پژوهشگر ایرانی مقیم این کشور گردآوری شده است. این کتاب در 235 صفحه و 7 فصل به بررسی این رخداد تاریخی و علل و عوامل ایجاد آن می پردازد. آقای محمد قلی مجد با تکیه بر اسناد، مدارک، گزارشهای آرشیو وزارت خارجه آمریکا و نیز اخبار، اطلاعات و گزارشهای موجود در روزنامه های آن دوران به ویژه روزنامه رعد و ایران همچنین خاطرات افسران و فرماندهان انگلیسی حاضر در ایران در زمان جنگ جهانی اول پرده از اسرار روزهای سختی بر می دارد که در آن میلیونها ایرانی قربانی سیاست های استعمار پیر انگلستان می شوند.

جدول تاریخ سیاه روابط انگلستان با ایران


معتضد: فوران خشم ایرانیان از رفتارخصمانه انگلیس / سایت مطالعاتی درباره روابط ایران و استعمار انگلیس / اینجا هم مطالب پژزهشی بسیار خوبی می‌یابید / انگلیس برای انحراف در انقلاب‌های اسلامی چه‌کار می‌کند؟! / استاد لبنانی: شیوه‌های جدید دخالت انگلیس در امور داخلی کشورها/دخالت سفیر انگلیس در جزیی‌ترین مسائل داخلی لبنان/ نقض حاکمیت سیاسی ایران از سوی انگلیس به روایت اسناد / پرونده‌ای درباره ایران و استعمار انگلیس


 

sefart-engilis1.jpg

وزیر اسبق امور خارجه انگلیس: سفارت انگلیس نماینده منافع آمریکا در ایران است!!

“مارک مالوک براون”، در نوشتاری در روزنامه گاردین، خطرات تعطیلی سفارت انگلیس برای این کشور را خاطر نشان کرده و اظهار کرد بسته شدن این سفارت، باعث خواهد شد انگلیس احترام سابقش را به خصوص در چشم آمریکایی‌ها از دست بدهد

سفیر فراری انگلیس: می ترسیدم مانند سفیر آمریکا دستگیر شوم / سفیر انگلیس در تهران در غم فراق سگ 7 ساله اش: می خواستم بعد از تظاهرات او را به خانه ام برگردانم اما...

به التماس افتاده است انگلیس: «
انگلیس: آماده از سرگیری مناسبات با ایران هستیم»؛ این همه اصرار علی رغم این همه تحقیری که شدن نشانه‌ی چیست؟

حمایت سناتور آمریکایی از ضدانقلاب‌ها: «دانشجویان واقعی به خاطر فعالیت‌های آرام و صلح‌آمیز خود از تحصیل محروم شده‌اند، این دانشجویان کاملا در تضاد با دانشجویان تقلبی‌ای هستند که به سفارت انگلستان حمله کردند!»


نایب رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی: وزارت خارجه نباید از انگلیسی‌ها عذرخواهی می‌کرد

آقای صالحی! شما به چه حقی عذر خواهی کردی؟(+) اصلا مگر کسی با اجازه شما این کار را کرده بود که شما قول می‌دهی تکرار نمی‌شود؟ خجالت بکش برادر. خجالت بکش!

قشقاوی: متناسب با رفتار انگلیس عمل می‌کنیم (یک موضع نسبتا مناسب در مقایسه با مواضع قبلی وزارتی‌ها)

 

چند انتقاد: آیا از هر دیواری باید بالا رفت؟ / بالا رفتن از دیوار اعتبار نظام /تسخیر سفارت انگلیس ، درست یا غلط؟! /حمله کنندگان به سفارت انگلیس، به چه کسی خدمت کردند؟!/ مناظره ترقی و زیباکلام: اشغال موقت سفارت انگلیس، واکنشی طبیعی بود/ حمله به سفارت انگلیس بر خلاف منافع بلند مدت نظام بود



کلمات کلیدی :
<   <<   6   7   8   9   10   >>   >

آپلود عکس

آپلود عکس

... ...